”Whitney Houston på väg att dö i missbruk”

(Drugnews/SL)
LOS ANGELES Ryktena om soulsångerskan Whitney Houstons kokainmissbruk fortsätter. På onsdagsmorgonen, svensk tid, chockades fansen av bilder från en amerikansk TV-gala för Michael Jackson där hon uppträdde utmärglad och mager.

Galan spelades in i september i New York Madison Square Garden och TV-bolaget var tveksam till att sända inspelningen.
”Så mycket kokain tar fruktansvärt, fruktansvärt hårt på kroppen och själen, och det är bara en tidsfråga innan kroppen tar slut”, säger Jack Levy, en läkare med drogmissbrukare som specialitet, enligt Expressen.

Flera källor uppger att hennes knarkmissbruk är värre än tidigare – att hon bara väger drygt 40 kilo och håller på att dö till följd av drogerna. Whitneys pr-agent förnekar dock att hennes dåliga hälsa beror på drogmissbruk, utan hänvisar istället till att hon är pressad av familjeproblem.

Den tidigare hyllade sångerskan och filmstjärnan Whitney Houston har under senare år uppmärksammats mindre för sitt artisteri och mer för sitt och maken Bobby Browns drogmissbruk. Hon flydde från Hawaii sedan hon avslöjats med cannabis och har kollapsat och ställt in uppträdanden. En langare har berättat att han levererat stora mängder kokain till henne.

Två hälsokliniker har misslyckats att få henne drogfri. Hennes mor tog i oktober med henne till ett hälsohem i Arizona, men hon har hittills vägrat följa med till behandlingscenter av drogmissbruk.

Läs mer i Drugnews:
Chockerande bild av Whitney Houston

Etiketter:

Annonser